Pre-order

Een pre-order is een bestelling van een artikel dat nog niet werd gereleased door de fabrikant of dat tijdelijk is uitverkocht bij de leverancier. Als je een pre-order artikel bij ons bestelt, reserveren wij het betreffende artikel bij de leverancier. Van zodra het artikel in voorraad is, sturen we het naar je op. De verwachte leverdatum staat vermeld bij de info van het artikel.

Je kan een pre-order artikel bestellen door het toe te voegen aan het winkelmandje. Als betaalmethode kies je voor bankoverschrijving. Na de bestelling krijg je van ons een mail met betaalinstructies. We vragen een voorschot van 30% om het artikel te reserveren bij de leverancier. Van zodra het artikel in onze voorraad is, sturen we opnieuw een bericht om het restbedrag per overschrijving te betalen. Eenmaal we het resterend bedrag hebben ontvangen, wordt het artikel naar je opgestuurd.

Een pre-order bestelling is definitief van zodra wij het voorschot hebben ontvangen. Aangezien een pre-order speciaal voor jou wordt besteld, kan deze niet worden geannuleerd.

Hou er rekening mee dat de verwachte leverdatum altijd onder voorbehoud is. Soms wordt de verwachte releasedatum door de fabrikant uitgesteld wanneer deze bijvoorbeeld niet tevreden is over het product. Indien blijkt dat de release van het product wordt geannuleerd, betalen we het voorschot terug.